homepage WP.JPG
Hockey Juni
1

Heren1 AMHC Westerpark zoekt versterking voor aankomend seizoen

Nieuws afbeelding
AMHC Westerpark Heren1 is op zoek naar transfervrije spelers om het team aankomend seizoen (2019/20) te versterken. Heren1 speelt op dit moment in de tweede klasse, maar heeft de ambitie om door te groeien naar een stabiele eerst klasse. 

Open trainingen
Heren1 organiseert open trainingen. Op dinsdag 28 mei, 4 juni en 11 juni ben je vanaf 20.30 welkom om een keer met ons mee te trainen. Maak je interesse kenbaar bij coach André Westdorp via [email protected].

Het team
Het team bestaat uit een mooie mix tussen jongens die al een aantal jaar aan het werk zijn en studenten. We zijn op zoek naar spelers die bereid zijn in zichzelf te investeren en mede willen bouwen aan een team. We vinden het zowel belangrijk dat we goede inzet hebben en dat we presteren, maar ook vinden we het belangrijk dat er gelachen wordt. Er wordt twee keer per week getraind onder leiding van onze professionele coach op een waterveld. 

De club
AMHC Westerpark zit als club in de lift; dit seizoen vieren wij het 10-jarig bestaan van de club en telt momenteel ca. 1500 leden. De club ligt op schootsafstand van de gehele westkant van Amsterdam. De sfeer is ondernemend en relaxed. Het is goed bereikbaar met fiets/auto/OV. Met 20 dames- en 13 herenteams is er iedere zondag voldoende te beleven op de club, de TD's zijn bijzonder gezellig steeds in mooie thema's. Er wordt op de achtergrond hard gewerkt om twee extra watervelden aan te leggen.