homepage WP.JPG
Hockey Mei
28

Dames1 AMHC Westerpark promoveert naar de eerste klasse

Nieuws afbeelding
Met de steun van vele supporters behaalde Dames1 afgelopen zondag een overtuigende 2-0 overwinning op de nummer drie 't Spandersbosch, waarmee promotie naar de 1e klasse zeker is gesteld. Het bestuur feliciteert Dames1, hun coach Jim Winkens en assistent Daan Glandorf met deze bijzondere prestatie. 

Jim neemt na dit seizoen afscheid van het team om zich te richten op zijn werk als psycholoog. Hij wordt opgevolgd door Robert van der Toorn als trainer/coach van Westerpark Dames1. Daan Glandorf en nieuwkomer Sophie Benus gaan hem hierbij ondersteunen. Met Robert haalt Westerpark een zeer ervaren kracht aan boord. Sinds 2003 is hij actief geweest als trainer, coach en co√∂rdinator bij onder andere H.V. Myra, A.M.H.C. Rood Wit, L.M.H.C. Laren en A.C. & H.C. V.V.V. Daarnaast is hij werkzaam geweest als districtstrainer voor de KNHB. Zijn rol bij Westerpark combineert hij met de functie van Technisch Manager bij MHC Fletiomare. 

Dames1 zoekt nog enkele speelsters om de selectie te versterken. Er worden selectietrainingen gehouden op dinsdag 11, donderdag 13 en dinsdag 18 juni. Op zondag 16 juni speelt het team een oefenwedstrijd. Heb je interesse om in Dames1 te komen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Westerpark zoekt ook versterking voor Heren1. Wil je meedoen met de selectie, mail dan André Westdorp op [email protected]. Westerpark heeft tevens ruimte voor (jong) senioren, zowel als team als individueel. Hockey bij Westerpark is leuk, betaalbaar en dichtbij. Voor meer informatie stuur een mail naar [email protected].