homepage WP.JPG
Hockey Mei
17

Robert van der Toorn nieuwe trainer/coach van Westerpark Dames 1

Nieuws afbeelding

Komend seizoen start Robert van der Toorn als trainer/coach van Westerpark Dames1. Met Robert haalt Westerpark een zeer ervaren trainer en kracht aan boord. Sinds 2003 is hij actief geweest als trainer, coach en coördinator bij onder andere H.V. Myra, A.M.H.C. Rood Wit, L.M.H.C. Laren en A.C. & H.C. V.V.V. Daarnaast is hij werkzaam geweest als districtstrainer voor de KNHB. Zijn rol bij Westerpark combineert hij met de functie van Technisch Manager bij MHC Fletiomare.

Robert: "Westerpark is een jonge, groeiende en ambitieuze club, waar veel mogelijk is. Ik wil graag bijdragen aan die groei en ambitie en ik kijk er naar uit om met Dames 1 aan de slag te gaan. Samen met de aanblijvende assistent Daan Glandorf en nieuwkomer Sophie Benus in het begeleidingsteam ga ik deze uitdaging met plezier aan. De komende jaren gaan we verder bouwen aan het huidige Dames 1, met speelsters zowel vanuit de eigen jeugd, als van buiten de club.” 

Robert neemt het stokje over van Jim Winkens, die het team 2½ jaar heeft begeleid. Jim, die eerder zelf in Heren 1 van Westerpark speelde, staat nu met Dames 1 op de tweede plaats in de tweede klasse. Jim zal zich meer gaan toeleggen op zijn werk als psycholoog.

Westerpark bestaat dit jaar 10 jaar. Met 1500 leden en vier (straks vijf) velden is het een van de snelst groeiende clubs van Nederland. De vereniging uit Amsterdam West heeft nog ruimte voor (jong) senioren en veteranen, zowel voor individuele spelers als voor hele teams. Ook zoeken Dames 1 en Heren 1 naar spelers om de selectie te versterken. Dames 1 houdt selectietrainingen op dinsdag 11, donderdag 13 en dinsdag 18 juni. Op zondag 16 juni speelt het team een oefenwedstrijd. Heb je interesse om in Dames 1 te komen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Kijk voor meer informatie over AMHC Westerpark op www.amhcwesterpark.nl.