homepage WP.JPG
Senioren Mei
17

Westerpark PubQuiz senioren vrijdag 17 mei GAAT NIET DOOR (wordt verzet naar oktober 2019)

Nieuws afbeelding
Beste senior-Westerparkers,

Westerpark PUBQUIZ 17 MEI GAAT NIET DOOR wegens te weinig aanmeldingen. Nieuwe datum wordt geprikt in oktober 2019.

Deze wil je niet missen! Speciaal voor het 10-jarig lustrum Westerpark Presents: de Westerpark PUBQUIZ!
Op vrijdag 17 mei om 19:00 uur wordt het clubhuis omgedoopt tot heus pubhuis.

Dat Westerparkers een aardig balletje kunnen slaan, dat weten we. Maar hoe presteren ze op algemene kennis en de buitengewone weetjes? En hoe staat het met de resterende hersencapaciteit na al die wekelijks op zondag genoten biertjes?!

Dat zal blijken op vrijdag 17 mei aanstaande! In een team van 5 kun jij dan namelijk jouw hersenen laten kraken! Tevens zal het je ook goed smaken!
Deelname aan de pubquiz kost je per team van vijf spelers 30 euro. Daarvoor krijg je een heerlijk maaltje pubfood en per team twee kannen bier.

Aanmelden doe je door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar [email protected] voor 5 mei aanstaande. Je inschrijving is pas definitief als ook de betaling is ontvangen. Daarna ontvang je van ons een bevestiging van jouw deelname.

Bewijs jij dat jij de slimste Westerparker bent? Show us your brains en meld je aan!

De Feestcommissie

Let op:
De inschrijving is pas compleet als het ingevulde inschrijfformulier is verzonden én de betaling van het totaalbedrag van €30,- is voldaan op rekeningnummer: NL75 RABO 0326 7060 54 t.a.v.: A.M.H.C. Westerpark, o.v.v.: Pubquiz 2019 & naam van de teamleider!
Vanwege beperkte ruimte in ons pubhuis: vol=vol. Dus wees er snel bij!