homepage WP.JPG
Jongste Jeugd Maart
14

Westerpark's Got Talent wo 27 maart voor mini, F en 1e-jaars E met Ruben Nicolai

Nieuws afbeelding
Westerpark's Got Talent met presentator Ruben Nicolai!
Op woensdagmiddag 27 maart om 16.00 uur gaat het AMHC Westerpark Lustrum-evenement van start in het clubhuis. We beginnen met optredens van de mini's en de F-teams en daarna zijn de 1e-jaars E aan de beurt (zij trainen tot 16.45).

Doe mee en maak kans op een mooie prijs
Kom een mooie, grappige of coole act opvoeren op het podium in het clubhuis, schrijf je snel in via [email protected] Vermeld je naam, soort act en categorie (mini, F of 1e-jaars E). Uiteraard kunnen kinderen ook samen een act opvoeren, graag alle namen per act opgeven. De winnaars maken kans op een leuke prijs! Wees er snel bij want vol=vol! 

Ook kan je een momentje medepresentator zijn van onze presentator Ruben Nicolai! Je mag dan tussen de acts door een leuke mop vertellen. Lijkt je dit leuk, schrijf je dan in onder vermelding van 'mop'.

Ouders gevraagd 
Kom je ons assisteren? We hebben hulp nodig bij verschillende onderdelen, zoals het springkussen en de popcornmachine. Maar ook bij de op- en afbouw en bij de begeleiding van de kinderen. Geef je snel op via [email protected] zodat we er met elkaar een te gekke middag van maken!