homepage WP.JPG
Senioren Februari
7

Heren1 AMHC Westerpark zoekt versterking voor dit seizoen

Nieuws afbeelding
AMHC Westerpark Heren1 is op zoek naar transfervrije spelers om het team na de winterstop te versterken. Kom meetrainen op de dinsdag of donderdag om 20.30 uur. We spelen op dit moment in de Tweede Klasse, maar hebben de ambitie om door te groeien naar een stabiele Eersteklasser. 

Het team
Het team bestaat uit een mooie mix tussen jongens die al een aantal jaar aan het werk zijn en studenten. We zijn op zoek naar spelers die bereid zijn in zichzelf te investeren en mede willen bouwen aan een team, dat mee doet om de bovenste plekken in de Tweede klasse. We vinden het zowel belangrijk dat we goede inzet hebben en dat we presteren, maar ook vinden we het belangrijk dat er gelachen wordt. Er wordt twee keer per week getraind onder leiding van onze professionele coach op een waterveld. 

De club
AMHC Westerpark zit als club in de lift; dit seizoen vieren wij het 10-jarig bestaan van de club en telt momenteel ruim 1400 leden. De club ligt op schootsafstand van de gehele westkant van Amsterdam. De sfeer is ondernemend en relaxed. Het is goed bereikbaar met fiets/auto/OV. Met 20 dames- en 15 herenteams is er iedere zondag voldoende te beleven op de club, de TD's zijn bijzonder gezellig steeds in mooie thema's. Er wordt op de achtergrond hard gewerkt om twee extra watervelden aan te leggen.

Contact
Indien je interesse is gewekt door bovenstaande tekst, stuur dan een e-mail naar [email protected] en kom kijken/meedoen op onze open trainingen op de  dinsdag en donderdag om 20.30 uur. We kijken naar je uit!