homepage WP.JPG
Algemeen Januari
3

Lustrum: T.E.A.M. Westerpark 10 jaar!

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 12 januari a.s. opent het lustrumjaar met een gezellige borrel voor alle leden op de club. Dus ook jij bent uitgenodigd!

Van 16.00 tot 20.00 uur is een feestelijk programma georganiseerd:

Een heuse "Heel AMHC Westerpark bakt" wedstrijd
Bak je taart en presenteer deze op zaterdag 12 januari a.s. tussen 16 en 16.30 uur aan onze vakkundige jury. Er zijn leuke prijzen te verdienen. En iedereen gaat je taart proeven, want alle taarten worden aangesneden. Ieder team, lid of groepje leden kan meedoen.

Weet je als lid hoe deze club ooit is begonnen? 
Tijdens de borrel een meet & greet met Westerparkers van het eerste uur! Geniet van onvergetelijke anekdotes! Neem kennis van Westerpark toen, nu en in de toekomst!

En natuurlijk is er hockey!
- Shoot-out voor  ABCD
Om 17.30 uur is een shoot out wedstrijd voor de leden in de D, C, B en A-leeftijd. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Doe je hockeyschoenen aan, neem je stick én bitje mee en neem het op tegen onze beste keepers! Ook hier zijn prijzen te winnen!

- Westerpark-duel
Aansluitend om 18.00 uur zal een wedstrijd worden gespeeld tussen twee speciaal voor deze opening samengestelde teams bestaande uit junioren en senioren, onder leiding van teamcaptains Anne Fay Pulles (aanvoerder Dames 1) en Daan Glandorf (aanvoerder Heren1).

Let's party!
Geen feest zonder hapjes, drankjes en muziek. We hebben de Amsterdamse rockband, The Other Ones, winnaar van de Amsterdamse Muziekprijs 2018, weten te strikken.

En dan is er nog het het speciaal voor het lustrum gecomponeerde Westerpark-clublied. Smeer je keel, oefen alvast volop en zing uit volle borst mee!

Wij denken dat wij het nieuwe jaar niet mooier kunnen beginnen. Hoe meer leden, hoe mooier het feest, want wij met zijn allen maken Westerpark! Bijzijn is meemaken, dus tot 12 januari, 16.00 uur!

De Lustrumcommissie