homepage WP.JPG
Algemeen December
24

Gelukkig nieuw-lustrum-jaar!

Nieuws afbeelding
Beste Westerparker,

Nog een week en dan begint het lustrumjaar van Westerpark. Tien jaar oud zijn we dan!

Tien jaar. Ongelofelijk als je bedenkt wat er in die korte tijd is neergezet. Want in 2009 zag Westerpark op een geleend korfbalveldje ín het Westerpark (vandaar de naam…) het eerste levenslicht. Tien jaar later is de club gegroeid van een handvol enthousiastelingen tot een vereniging van 1450 leden, vier velden en een eigen clubhuis.

Allemaal dankzij het harde werk van de vele vrijwilligers die zich dagelijks voor de club inzetten. En dankzij jou, want samen zetten we een mooie vereniging neer met een eigen, ontspannen sfeer en identiteit. Trots, Enthousiast, Ambitieus, Mokum: dat zijn de kernwaarden van Westerpark. De afkorting daarvan luidt niet voor niets ‘T.E.A.M.’, want bij Westerpark doen we dingen samen.

Samen met jou willen we het lustrum vieren. Door het hele jaar heen zijn er feestjes en hockey-activiteiten voor verschillende leeftijden. Daarover worden jullie de komende tijd apart geïnformeerd, dus houd je mail, de site of app in de gaten.
Maar om te beginnen ben je op 12 januari van harte uitgenodigd op de openingsborrel van het lustrumjaar. Vanaf 16.00 uur is er muziek, gezelligheid, drinken en eten. Jullie krijgen namens de Lustrumcommissie nog een aparte mail daarover.

Voor nu willen wij je hele fijne feestdagen toewensen en een gezond, gelukkig en sportief 2019!

Het bestuur
AMHC Westerpark