homepage WP.JPG
Algemeen September
7

Tips: Inloggen in de Westerpark-app

Nieuws afbeelding De Westerpark-app is heel handig! Je hebt alle Westerpark-info bij de hand:
- je ziet in de Agenda alle trainingen en wedstrijden
- je ziet alle activiteiten die er op de club zijn
- je kunt favoriete teams toevoegen
- teamleiders kunnen taken toebedelen aan de teamleden/ouders
- je krijgt het laatste nieuws direct binnen
- makkelijk toegang tot het DWF (digitaal wedstrijdformulier)

Wachtwoord kwijt/werkt niet
Ga naar wachtwoord vergeten, gebruik je lidnummer en emailadres dat bekend is bij de club en vraag een nieuw wachtwoord aan. Het duurt een aantal minuten voordat het nieuwe wachtwoord binnenkomt. Is je geduld op de proef gesteld en komt er geen nieuw wachtwoord binnen, mail dan naar [email protected]

Net ingeschreven, inloggen lukt niet
Heb je je net ingeschreven en nog geen bericht gehad dat je geplaatst bent, dan sta je nog op de wachtlijst en is je lidmaatschapsnummer nog niet actief. Je kunt dan nog niet inloggen (dit geldt ook voor ouders ten behoeve van teamondersteuning als niet-spelend/niet-betalend lid staan ingeschreven). 
Mail naar de lijncoordinator van jouw lijn (bv [email protected], [email protected] [email protected],  etc)

Inloggen lukte eerst wel, nu niet meer
Wellicht stond je voorheen als coach/teamleider/spelleider onder de naam van je kind in LISA. Vanaf dit seizoen staan ouders/verzorgers onder hun eigen naam in LISA. Je hebt dus ook een eigen nummer. Dit nummer kun je vinden in de automatisch gegenereerde mail die je hebt ontvangen na inschrijving via de site.

Ik heb geen lidnummer
Iedereen die zich inschrijft bij Westerpark komt op de wachtlijst. Of je een spelend lid wilt worden of dat je vrijwilliger/teamondersteuning bent. 
Je lidnummer is actief zodra je van de wachtlijst af bent. Hierover krijg je bericht van de ledenadministratie senioren of voor de jeugd via de lijncoordinator.
Je nummer kun je vinden in de automatisch gegenereerde mail die je hebt ontvangen na inschrijving via de site. Mocht je het echt niet meer weten/vinden, informeer bij je lijncoordinator wat jouw nummer is.