homepage WP.JPG
Algemeen November
23

Grote Clubactie 2022: prachtige opbrengst voor de club!

Nieuws afbeelding
Beste Westerparkers,

Het zit er weer op. De Grote Clubactie van 2022 is afgelopen. Twee maanden lang verkochten jullie enthousiast loten en haalden zo een geweldig bedrag op voor de club. Daarover hieronder meer.

Lotenverkoop is gesloten
Vanaf nu is het niet meer mogelijk om loten te (ver)kopen en is het wachten op de trekking. Die is dit jaar op 6 december. Vanaf 7 december kunnen de mensen die een lot hebben gekocht hier checken of ze iets gewonnen hebben. Misschien heeft iemand van onze club wel het winnende lot van €100.000,- verkocht…

Bedankt!
We zamelden deze Grote Clubactie geld in voor een nieuwe set zaalhockeybalken waarmee we op het veld kunnen trainen (geen overbodige luxe gezien de beperkte zaalcapaciteit in Amsterdam). Daarnaast spaart de club voor trainingsfaciliteiten. 
Allereerst willen we daarom namens de hele club alle mensen bedanken die ervoor hebben gezorgd dat we balken kunnen kopen én dat de aanschaf van die trainingsfaciliteiten dichterbij is gekomen. Dus verkopers én kopers: topthanksdankemercigraciasgroovy!!!!

De opbrengst
Dan: de statistieken. Er zijn in totaal 2.563 loten verkocht aan 866 mensen – een gemiddelde van 2,96 loten per koper. Totale opbrengst voor de club: €6.151,20!

De beste verkopers
De top 3 verkopers hebben gezamenlijk 349 loten verkocht. Een waanzinnige prestatie! De derde plaats in het klassement gaat naar Mac Matthijssen, JO9-zilver (94 loten). De twee plek gaat naar Eloise Scholte, MO12-5 (102 loten), maar op eenzame hoogte staat Meis Schaling, MO12-2 met 153 verkochte loten. Geweldig gedaan! Daarnaast is er ook een speciale vermelding voor het best verkopende team. Dat is dit jaar MO12-5 met 243 verkochte loten (hoe kan het ook anders met een topverkoper als Eloise in huis). Geweldig gedaan meiden!

Prijzen
Meis Schaling en MO12-5 krijgen binnenkort van de club een beloning. Daarnaast kan iedereen die meer dan 20 loten heeft verkocht bij de club een VVV-bon of bioscoopbon à €10,- opvragen. Stuur svp een mail naar [email protected].
Bovendien ligt voor iedereen die 25 loten of meer heeft verkocht vanaf half december een Grote Clubactie-medaille klaar in het clubhuis.

Senioren
Tot slot: vrijwel alle werden verkocht door jeugdleden. Daarom des te opvallender dat ook sommige senioren hebben meeholpen. Hulde voor de spelers uit Dames 07, Dames 16 en Mix Sevens 2, Trimhockey.

Bedankt!!! 

Floris Harm
Coördinator Grote Clubactie