homepage WP.jpg
Jeugd November
22

Zaalhockeyschema trainingen + agenda overzicht jeugd

Nieuws afbeelding
Komend weekend (zaterdag 26 november) is voor bijna alle jeugdteams alweer de laatste ronde van de veldcompetitie. Dat wil zeggen dat daarna, vanaf maandag 28 november (week 48), voor de teams O10 t/m O18 de wintertraining start: wekelijks op het veld met balken, en 4 à 5 zaaltrainingen in de periode tot medio februari.
De veldtrainingen zijn steeds op dezelfde dag en tijd, de zaaltrainingen variëren. Voor de teams O8 en O9 starten de midwintertrainingen na de kerstvakantie op de woensdagmiddag (op zaterdag midwintercompetitie). De Funkeys en de Mini's hebben van week 48 t/m week 9 winterstop en starten na de voorjaarsvakantie (week 10) weer met trainen.

Er is geen aparte keeperstraining tijdens de zaalperiode. Het is aan te bevelen om voor de zaaltraining een keeper aan te wijzen (indien geen vaste keeper). Op veld mag ook (wisselen riempjes kan wat vervelend zijn).

Zaalschema en veldschema
Het zaalschema vind je in de bijlage (onderaan deze pagina) en in de Westerpark app. Het schema voor de veldtrainingen (met balken) vind je hieronder en staat inmiddels ook in de app.

Toelichting schema veld: veldtrainingen met balken is dus voor gehele zaalperiode hetzelfde. In week 50 en 51 is er alleen zaaltraining, week 52 en week 1 is het kerstvakantie. Zie verder agenda wintertrainingen hieronder of de volledige agenda in de app/op de site.

Zaalcompetitie
De competitie start in weekend van 10/11 december. Wanneer de wedstrijden bekend zijn, verschijnen deze in de app. De zaalcommissie stuurt binnenkort een uitgebreide zaalupdate (nr. 2) met alle informatie die je nodig hebt voor de zaalcompetitie. Op de website onder jeugd>zaalhockey staat al veel informatie.

Agenda wintertrainingen
Week 48: veldtraining (met balken) en zaaltraining teams O10 t/m O18. Winterstop Funkeys en Mini's t/m voorjaarsvakantie en winterstop O8, O9 t/m kerstvakantie.
Week 49: veldtraining (met balken) en zaaltraining teams O10 t/m O18.
Week 50: zaaltraining teams O10 t/m O18.
Week 51: maandag en dinsdag zaaltraining teams O10 t/m O18.
Week 52: kerstvakantie.
Week 1: kerstvakantie.
Week 2 t/m week 7: veldtraining (met balken) en zaaltraining teams O10 t/m O18. Voor teams O8, O9 midwintertraining op woensdagmiddag en midwintercompetitie op zaterdagochtend.
Week 8: GEEN jeugdtrainingen.
Week 9: voorjaarsvakantie (geen jeugdtrainingen).
Week 10: start reguliere veldtrainingen volgens hoofdschema voor alle jeugd (Funkey t/m O18).

Heb je vragen dan kan je deze stellen aan je lijncoördinator met in de cc [email protected].

Veel succes in de zaal!