homepage WP.jpg
Algemeen November
7

Club 128, de vriendenclub van AMHC Westerpark

Nieuws afbeelding
Eind 2021 zijn enkele enthousiastelingen binnen AMHC Westerpark een nieuw initiatief begonnen: Club 128, de vriendenclub van AMHC Westerpark. Club 128 heeft tot doel een structurele financiële ondersteuning voor projecten van de club te bieden die niet in de reguliere begroting vallen. Simpel gezegd: "dingen die we graag willen maar niet kunnen betalen". Denk hierbij aan extra trainers, aanvulling op de accommodatie, clinics, etc. Dit jaar zijn extra goals en de tafeltennistafel aangeschaft en binnenkort wordt de overkapping van het buitenterras gerealiseerd dankzij de bijdrage van Club 128.

Leden
Club 128 telt op dit moment 40 leden (oftewel 20 lidmaatschappen) en groeit gestaag verder. Op naar de 128! Mocht jij ook interesse hebben in Club 128 en graag meer informatie willen hebben, neem dan contact op met Maarten van Essen via [email protected].   

Wat houdt het in?
Club 128 leden doen jaarlijks een (belasting aftrekbare) schenking van EUR 1.000,- aan AMHC Westerpark, waarvoor drie keer per jaar voor alle 128-ers een bijzondere ontmoeting wordt georganiseerd. Uitnodigingen voor de ontmoetingen gelden altijd voor twee personen en kan hockey-gerelateerd zijn, maar vooral ook cultureel, sociaal of verdiepend. Ouders en leden uit alle gradaties van de club ontmoeten elkaar waardoor er ook een hechter clubgevoel ontstaat.

In 2022 hebben we met Club 128 een after hours rondleiding door het Anne Frank Huis gehad, genoten van een wijnproeverij georganiseerd door Bolomey Wijnimport en een bezoek gebracht aan de Bosderby tussen de heren van Pinoké en Amsterdam.

Voor 2023 staan er ook al meerdere ontmoetingen gepland. De ontmoetingen vinden afhankelijk van het type plaats in de avonduren of in de weekenden en worden ruim van tevoren aangekondigd.

Om lid van Club 128 te worden dien je jezelf te committeren aan een jaarlijkse bijdrage van EUR 1.000,-. Dit is fiscaal aftrekbaar met een verbintenis om gedurende 5 jaar, jaarlijks te schenken. Dit kan als privépersoon of als bedrijf. De opbrengst van Club 128 is voor Westerpark, waarmee de hiervoor genoemde speciale projecten van de club mogelijk worden gemaakt. Het lidmaatschap loopt per seizoen.