homepage WP.JPG
Algemeen Oktober
27

Samenwerking met Movamento fysiotherapie; iedere dinsdag op de club! (19 tot 20 uur)

Nieuws afbeelding
Sinds 11 oktober jl. is AMHC Westerpark een samenwerking aangegaan met Movamento fysiotherapie. De fysiotherapeuten van Movamento verzorgen iedere dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur een blessurespreekuur voor alle leden van Westerpark op de club (in container 3).

Spreekuur Movamento
Tijdens het spreekuur word je door een fysiotherapeut gescreend, hier zijn geen kosten aan verbonden. Op basis van jouw klachten doen we checks zodat we een advies kunnen geven of je wel of niet kan spelen/trainen. We kunnen helaas geen hele behandelingen ter plekke geven. Indien er een vervolgbehandeling noodzakelijk is, kun je hiervoor een afspraak maken bij ons op de praktijk; Admiraal de Ruyterweg 21. Dit kan je direct ter plekke regelen, maar je kunt ook zelf contact opnemen met de praktijk. Je kan sowieso ten alle tijden een afspraak maken bij ons in de praktijk voor behandeling van een blessure of andere fysieke klachten.

Daarnaast ondersteunen wij zowel Dames 1 als Heren 1 in de vorm van fysieke (performance) training en blessurepreventie.

Wat: inloopspreekuur fysiotherapeut voor alle leden van de club.
Waar: op de club, container 3.
Wanneer: iedere dinsdag 19.00 - 20.00 uur.

Tot snel op en rondom de velden.
Namens Movamento Amsterdam-West,
Maaike Brugmans (op foto met voorzitter Steven de Bruijn AMHC Westerpark)