homepage WP.JPG
Senioren Augustus
3

Uitnodiging seizoensopening senioren 4 september

Nieuws afbeelding
Uitnodiging seizoensopening senioren zondag 4 september 

Westerpark begint het seizoen in stijl! Op zondag 4 september is de seizoensopening voor de senioren met het Kampioenstoernooi. Is jullie team er van overtuigd dat jullie dit seizoen kampioen worden? Dan is dit toernooi de uitgelezen mogelijkheid om te proeven aan het komende kampioenschap. Schatten jullie je kansen als team minder hoog in voor komend seizoen? Dan is dit misschien wel jullie enige kans om kampioen te worden. Kortom, geen reden om er niet bij te zijn! 

Ieder team wordt ingedeeld voor één drieluik van 90 aaneengesloten minuten (elk drieluik bestaat uit drie mini wedstrijden van 30 minuten). Alle drieluiken vinden plaats tussen 11:30 - 17:00. De dag wordt ook nog eens afgesloten met een spetterend TD!

Probeer met zoveel mogelijk mensen mee te doen, het liefst rond de 16 spelers/speelsters!. Mocht dit niet met jouw eigen team lukken is het zeker toegestaan om invallers mee te laten doen, trommel in dat geval jouw huisgenoten, vrienden, vriendinnen, buren, die ene collega die altijd zo zit op te scheppen dat hij/zij vroeger echt onwijs goed kon hockeyen of andere hockeyers op om een wedstrijd met jouw team te hockeyen en om de sfeer te komen proeven op Westerpark.

Lukt het, uiteindelijk, niet om (inclusief invallers) met minimaal 11 mensen op te komen dagen? Geen probleem! Zolang je met minimaal 6 mensen van jouw team (inclusief invallers) aanwezig kan zijn op het tijdstip waarop jullie zijn ingedeeld gaan wij op de dag zelf ons best doen dat jullie kunnen hockeyen om daarna van het TD te genieten! Probeer alleen wel echt met minimaal 11 mensen te komen, dan kan het schema zo veel mogelijk hetzelfde blijven.

De drieluiken worden op een zo gelijk mogelijk niveau ingedeeld. Voor de winnaar staat er uiteraard een mooie prijs klaar! Na het drieluik kan de aanvoerder van de winnaar de beloning ophalen in het clubhuis.

We gaan er van uit dat ieder Westerpark (jong) senioren team (behalve H1 en D1) meedoet. Afmelden kan uitsluitend als team TOT WOENSDAG 10 AUGUSTUS door een appje te sturen naar 06-50660915. Vermeld bij het afmelden graag je naam en teamnummer. Als jullie als team niet zijn afgemeld voor 10 augustus wordt er 4 september op jullie gerekend. Het wedstrijdschema voor 4 september wordt halverwege augustus bekend gemaakt. 

Geniet nog even van de zomer en tot 4 september.