homepage WP.JPG
Algemeen Mei
8

Morgen begint de Westerpark Voedselbank Actie. Neem iets mee!

Nieuws afbeelding

Amsterdamse hockeyclubs houden dit jaar opnieuw een inzamelingsactie voor voedselpakketten van de Voedselbank. Net als vorig jaar doet Westerpark ook weer mee.

Onze hulp is hard nodig. Zeker nu. De financiële gevolgen van de coronacrisis hakken er bij veel mensen nog steeds hard in. Daarnaast geeft de Voedselbank inmiddels aan ruim 500 vluchtelingen uit Oekraïne een noodpakket.

 

Uitgerekend in de zomermaanden kampt de Voedselbank met slinkende voorraden. Daarom doet AMHC Westerpark mee met deze Voedselbank Actie. Jij helpt toch ook?

 

Jij kunt helpen! Hoe?

Neem van maandag 9 mei t/m vrijdag 3 juni iets mee naar de club en stop het in een van de plastic kratten die bij het clubhuis staan. Het mag iets kleins zijn of juist heel veel, het is allemaal welkom.

Kun je de krat niet vinden? Vraag Clubmanager Gerard! En neem aub eten mee dat lang houdbaar is: een pak pasta of koffie, een pot pindakaas of een blik bonen. Op de poster in de bijlage zie je een boodschappenlijstje waar je uit kunt kiezen (en ja, zonnebloemolie en bloem zijn schaars, maar olijfolie en pannekoekenmix zijn ook prima!)

 

Vorig jaar vulden we met elkaar 9 volle kratten. Laten we proberen om dat dit jaar te verdubbelen!

 

Alvast bedankt, namens het bestuur, namens de Voedselbank, maar vooral namens al die mensen die jouw hulp in deze tijd echt nodig hebben. Doe je mee?