homepage WP.JPG
Algemeen Mei
4

Vrijwilligersborrel

Nieuws afbeelding

UITNODIGING EINDE SEIZOEN/VRIJWILLIGERSBORREL

14 MEI A.S.

 

Beste vrijwilligers of Westerparkers die vrijwilliger willen worden,

Hierbij nodigen we je uit op zaterdag 14 mei a.s. vanaf 16 uur voor de vrijwilligersborrel.  Je bent van harte welkom omdat we je graag willen bedanken voor jouw inzet voor de mooiste hockeyclub van Amsterdam. Zonder jou geen vereniging, zo simpel is het. De vorige keren viel de borrel steeds in het water door corona en dat terwijl we juist de afgelopen jaren zo goed als mogelijk hebben kunnen doordraaien met de hulp van alle vrijwilligers. Of je je nu hebt ingezet als coach, teamleider, trainer, scheidsrechter, commissielid, bestuur, bardienst, iedereen die dit jaar en of andere jaren met ons heeft gewerkt aan onze vereniging is van harte welkom.

 

Sterker nog, we willen je vragen om mogelijke ge├»nteresseerden uit jouw team of vriendenkring gezellig mee te nemen. Want ook voor aankomend seizoen zijn we nog volop op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hopelijk kunnen we anderen met deze gezellige borrel enthousiasmeren voor het gevarieerde vrijwilligersaanbod op onze club.

 

Graag willen we met liefhebbers een kleine wijnproeverij houden om de huiswijn voor aankomend seizoen te kiezen. Daarnaast ligt de Jeu de Boules baan klaar voor gebruik, kun je een balletje slaan op de tafeltennistafel en zorgt Gerard voor bijpassende lekkere happen bij de borrel en de wijnproeverij! 

 

Wat: Vrijwilligersborrel & Proeverij & Spel

Waar: voor en naast het clubhuis (hopelijk kan alles buiten)

Wanneer: zaterdag 14 mei

Hoe laat: 16.00-18.00 uur (met de nodige uitloop uiteraard)

 

Laat even weten of je komt via [email protected]Dan kunnen we rekening houden met de inkoop.


Tot zaterdag 14 mei!


Het bestuur AMHC Westerpark