homepage WP.JPG
Sponsoring Maart
13

Interview met Emile Stol: eigenaar van Hockey District

Nieuws afbeelding

‘Zo’n club als Westerpark zie je niet vaak’

 

Westerpark wordt al sinds de oprichting ondersteund door een aantal sponsoren. Dankzij hun sponsorbijdrage kunnen we de extra's mogelijk maken, waardoor hockey bij Westerpark nóg leuker wordt. Wie zijn ze, deze geldschieters? En waarom steunen zij de club? Deze maand: Hockeydistrict

 

Wie: Emile Stol, eigenaar Hockeydistrict

 

Bedrijf doet: Hockeyspeciaalzaak 

 

Betrokken bij Westerpark sinds: "Ik ben twee jaar betrokken bij Westerpark. Dat is ook het moment waarop ik met mijn bedrijf een samenwerking ben aangegaan met de club.”

 

Sponsort Westerpark sinds: "Sinds die samenwerking zijn we ook begonnen met het sponsoren van Westerpark. Dat doen we met een bijdrage per lid en voor het materiaal.”

 

Vindt leuk aan Westerpark: "Het is een heel diverse hockeyclub, dat zie je niet vaak in Amsterdam dus dat vind ik mooi om te zien.”

 

Sponsort de club omdat: "Juist die diversiteit trok mij enorm aan bij Westerpark Mijn klantenkring zat vooral in en rondom Amsterdam-Zuid en ik wilde dat graag breder trekken. Ik vind het mooi om een bijdrage aan zo’n club als Westerpark te kunnen leveren door middel van sponsoring.”

 

Tip voor Westerpark: "Neem de tijd om naar een specialist te gaan!” 

 

Met dank aan Jiske van Haga (D1), die Emile Stol interviewde en dit artikel schreef.

 

Ook sponsor worden van AMHC Westerpark? De mogelijkheden zijn legio. Stuur een mail naar [email protected]