homepage WP.JPG
Algemeen Maart
7

UPDATE HOCKEYKLEDING HOCKEYDISTRICT

Nieuws afbeelding

Beste Westerparkers,

 

Het is waarschijnlijk vrijwel niemand van jullie ontgaan dat we de afgelopen anderhalf jaar veel problemen hebben gehad met ons nieuwe hockeytenue. De kleur van het shirt kwam niet overeen met datgene wat we voor ogen hadden, de pasvorm van de rokjes en de broekjes viel enorm tegen en ook qua voorraad liepen we tegen veel muren op (corona heeft hier uiteraard ook een belangrijke rol gespeeld). Ondanks gepush van onze kant en vanuit Hockey District, kon de kledingleverancier niet voldoen aan onze eisen.

 

We zijn hierop het gesprek aangegaan met Hockey District en hebben met hen een aangepaste overeenkomst afgesloten met een nieuwe, gerenommeerde hockeykleding-producent The Indian Maharadja. Zij leveren alleen al in Nederland de hockeykleding aan bijna 150 hockeyclubs. The Indian Maharadja werkt met standaard broekjes en rokjes, maar ons shirt en de sokken worden op maat gemaakt.

 

Het ontwerpproces is inmiddels in gang gezet en we willen er alles aan doen om iedereen met ingang van het nieuwe seizoen in een nieuw tenue te laten spelen.

Uiteraard hebben we ons uiterste best gedaan om een voor iedereen zo goed mogelijke (omruil)deal te realiseren. Er spelen immers al veel leden in het HD-tenue en we willen niet dat deze leden daar financiƫle hinder van ondervinden.

 

Wat betekent dit voor de leden die al een HD-tenue hebben?

* Alle leden die de afgelopen twee jaar een HD-thuisshirt hebben aangeschaft kunnen deze, kosteloos, tot 1 oktober 2022 omruilen voor een nieuw Indian Maharadja thuisshirt.

* Alle leden die de afgelopen twee jaar een HD-rokje hebben aangeschaft kunnen tot 1 oktober 2022 een Indian rokje kopen voor € 14,50. Het oude rokje mag je houden om in te trainen.

* Alle leden die de afgelopen twee jaar een HD-broekje hebben aangeschaft kunnen tot 1 oktober een Indian broekje kopen voor € 14,50. Het oude broekje mag je houden om in te trainen.

 

Wat bieden we aan de leden die nog geen HD-tenue hadden aangeschaft?

Vanaf 1 juli 2023 moet de hele club in een nieuw Indian Maharadja tenue spelen. Maar we hopen natuurlijk dat de hele club zo snel mogelijk een nieuw tenue aanschaft zodat we er allemaal weer uniform bij lopen :)

Om dit proces te bespoedigen biedt Hockey District in de maanden juli, augustus en september het complete tenue aan tegen een actieprijs waarbij leden bij aanschaf van het complete tenue de sokken gratis krijgen. 

* Voor junioren komt het complete tenue dan op € 71,50 i.p.v. € 86,50 (Thuisshirt € 40 broekje/rokje € 31,50, sokken € 15,-).

* Voor senioren komt het complete tenue dan op € 81,50 i.p.v. € 96,50 (Thuisshirt € 45 broekje/rokje € 36,50, sokken € 15,-). 

Deze prijzen zijn marktconform en in lijn met huidige pakket.

 

Verkrijgbaarheid

Er is ons toegezegd dat de nieuwe shirts voor de zomer verkrijgbaar zullen zijn. Zodra het shirt binnen is, berichten we jullie hierover en organiseren we samen met Hockey District een aantal ruil/koopmomenten op de club.

Het broekje/rokje en sokken zijn al eerder op voorraad (we sturen hier spoedig een bericht over). Mocht je dit al willen aanschaffen, kun je op een later moment alsnog aanspraak maken op de gratis sokken. Je hoeft dan alleen maar het bonnetje van de aanschaf van broek/rok te bewaren en te laten zien.

Het gratis paar sokken ontvang je niet indien je een broekje/rokje komt omruilen.

 

En de oude kleding?

Voor de oude voorraad kleding inclusief de shirtjes die worden omgeruild wordt een duurzame oplossing gevonden. The Indian Maharadja heeft zelf een mooi recycle programma, maar het bestuur beraadt zich momenteel ook zelf hierover. 

 

Teamkleding/clubkleding

Daarnaast heeft HD ons toegezegd om met een mooi voorstel te komen aangaande club- en teamtruien (met bedrukking) tegen marktconforme prijzen. Zodat met ingang van seizoen 2022-2023 ieder team die dat wil een teamtrui met opdruk kan bestellen bij Hockey District.


In de tussentijd

Er zijn leden die per direct grote behoefte hebben aan, met name, een Westerpark shirt. We willen alle leden die thuis nog een shirt hebben liggen (dat te groot of te klein is) oproepen om dit uit te lenen/te verkopen of te ruilen aan/met andere leden. Laat je oude shirt achter bij Gerard in het clubhuis of stuur een mail naar [email protected]. We zorgen dan dat de shirtjes goed terecht komen.

Wij realiseren ons heel goed dat deze situatie vervelend is voor onze leden. De huidige situatie liet ons echter geen andere keuze dan hierop te handelen. We denken dat deze oplossing voor alle partijen een acceptabele is.

 

Mochten jullie hierover vragen hebben, horen we dat graag. Stuur dan een mail naar [email protected]

Op naar een mooi nieuw tenue!

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur