homepage WP.jpg
Jeugd Februari
14

Kalender/overzicht data tweede deel seizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding

Beste ouders/verzorgers van de jeugdleden, 

 

Gelukkig hebben we de afgelopen weken nog een aantal leuke zaalwedstrijden achter de rug waar onze jeugd mooie prestaties heeft neergezet. Inmiddels gaan we ons opmaken voor de 2e helft van het veldseizoen en de vooruitzichten zijn goed. Zo gaan twee van onze jeugdteams (MC1 en JC1) IDC-competitie spelen. We hebben er in ieder geval veel zin in!


De balkentrainingen zijn inmiddels voorbij en bleken een groot succes. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen. Veel teams hebben ondanks corona toch lekker buiten kunnen werken aan hun zaalhockey-skills en met je eigen team aan de slag gaan is altijd goed voor de teamspirit.


Deze week (7) trainen we van maandag t/m woensdag volgens het reguliere trainingsschema om weer een beetje in het ritme te komen (zie Lisa app).

Donderdag 17 februari a.s. wordt er een Train-de-Trainer sessie georganiseerd voor de jeugdtrainers waardoor die dag de veldtrainingen komen te vervallen.
Met deze trainerssessie willen we de neuzen nog meer dezelfde kant op krijgen en presenteren we nieuwe inzichten en trainingsmethoden aan de veelal jeugdige trainers. 

Vrijdag 18 februari start voor veel mensen de voorjaarsvakantie; alle trainingen die dag vervallen.

Op maandag 28 februari starten we weer volgens het reguliere hoofdschema en op zaterdag 5 maart begint ook de veldcompetitie weer (hou de Lisa app goed in de gaten).

 

In de bijlage treffen jullie de kalender aan voor de rest van dit seizoen. Naast de trainings- en wedstrijddagen staan ook belangrijke data zoals toernooien, vakanties en nog veel meer benoemd. Noteer alle data goed in de agenda‚Äôs, print de bijlage uit en hang deze op de koelkast of het prikbord. Uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen.

 

We wensen iedereen een fijne voorjaarsvakantie toe en hopen iedereen daarna weer in grote getalen op en naast het veld te mogen ontmoeten.

 

Met sportieve groet, mede namens het bestuur en alle medewerkers

 

Bertijn Jacobs (Verenigingsmanager in afwezigheid van Tanja)