homepage WP.JPG
Hockey Februari
13

Westerpark zwaait André Westdorp (nog niet) uit als trainer/coach van Heren 1

Nieuws afbeelding


Aan het eind van dit seizoen verlaat André Westdorp AMHC Westerpark. Hij is dan vier seizoenen trainer/coach van Heren 1 geweest en heeft daarnaast training gegeven aan de jeugd en de jong heren van de club in Amsterdam West. Al twee keer eindigde hij met Heren 1 op de eerste plaats van de tweede klasse. Door corona bleef promotie echter uit. Vanaf de huidige derde plaats is Heren 1 in de race voor de welverdiende promotie. Met het vertrek van André verliest Westerpark een inspirerende en betrokken hockeyprofessional. De club wenst hem veel succes bij het vinden van een volgende rol.

 

André zegt: "Westerpark is een jonge, groeiende en ambitieuze club, waar veel mogelijk is. In de afgelopen seizoenen heb ik Westerpark leren kennen als een no-nonsense club met hart voor trainers. Na vier seizoenen is het tijd voor iets nieuws. Maar eerst wil ik het huidige seizoen succesvol afronden.”

 

Technisch Manager van Westerpark, Dick Nugteren zegt: "Westerpark gaat André missen. Als trainer/coach van Heren 1, maar ook als trainer bij de jeugd. Zijn kwaliteit, stijl, inzet en flexibiliteit maakten van hem niet alleen een goede trainer/coach van Heren 1, maar ook  enorm gewaardeerde trainer voor de jeugd en teamspeler binnen onze trainingsstaf."


Westerpark gaat op zoek naar een opvolger van André.


Westerpark bestaat dit jaar 13 jaar. Met ruim 1600 leden en vier (straks vijf) velden is het één van de snelst groeiende clubs van Nederland.

Kijk voor meer informatie op 
www.amhcwesterpark.nl of stuur een mail naar [email protected].