homepage WP.JPG
Algemeen Februari
1

Twee mooie vacatures in het bestuur vanaf aankomend seizoen: penningmeester en secretaris!

Nieuws afbeelding

Vanaf aankomend seizoen zijn er twee vacatures in het bestuur. Die van penningmeester en die van secretaris. Hierbij willen we ook een hele specifieke oproep doen aan onze seniorenleden, aangezien zij momenteel ondervertegenwoordigd zijn binnen het bestuur.

 

Penningmeester

Jens Toxopeus houdt er na dit seizoen mee op omdat zijn dochter stopt met hockeyen. Hij draagt graag het stokje over aan een echt financiƫle die-hard (of een financieel duo) met een groen hart voor de club.

 

Een club kan niet zonder penningmeester; als penningmeester ben je de spil van een financieel gezonde vereniging en de verantwoordelijke voor de verdeling van de inkomsten over de activiteiten voor alle leden. Een intensieve, maar ook plezierige bestuursfunctie voor onze mooie club! 

 

Heb je zelf interesse? Weet je iemand, in je eigen team of daarbuiten? Laat het Jens of iemand anders uit het bestuur weten. We nemen je graag mee tijdens een bestuursvergadering om het reilen en zeilen wat beter te leren kennen. Schroom niet, laat van je horen!

 

Bel Jens Toxopeus op 06 29 01 08 20 of mail naar [email protected] voor meer informatie. 

 

Secretaris

Danielle Faas legt haar taken als secretaris aan het einde van dit seizoen neer. Maar niet zonder de mooiste functie van het bestuur over te dragen aan een communicatieve en organisatorische duizendpoot. Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de echte regeldingen binnen het bestuur, waarbij een voorliefde voor communicatie een hele belangrijke is. Dus hou je van organiseren, coƶrdineren en communiceren, laat het Danielle weten. Ze neemt je met alle liefde een poosje onder de arm om nader kennis te maken met haar werkzaamheden.

 

Interesse? Bel Danielle Faas op 06 428 131 72 of mail [email protected] voor meer informatie.