homepage WP.JPG
Sponsoring Oktober
28

Grote Clubactie bereikt eerste doel!!

Nieuws afbeelding

Beste Westerparkers,

 

Het is gelukt! Vier weken vóór het einde van de Grote Clubactie, zijn er al zoveel loten verkocht dat ons sponsordoel is bereikt.

Honderden leden hebben oma, suikeroom of lieve buurvrouw weten te verleiden tot het kopen van één of meer loten. Op moment van schrijven zijn 3.966 loten verkocht. Totale opbrengst voor de club is €9.518,40!!!

Dat is niet netto; er gaat nog iets vanaf, want sommige leden hebben recht op één of meer VVV- of bioscoopbonnen à €10,-.(*)

 

Duurzame oplossing

Desalniettemin een ongelofelijke opbrengst. En ruim voldoende voor de aanschaf van de zaalhockeybalken. Er is ook nog geld voor een mooie kar, waarmee de balken kunnen worden vervoerd van en naar de opslag.

Hiermee kunnen we deze winter op onze eigen accommodatie trainen met balken. Iedere week kunnen teams op de club trainen voor de zaalcompetitie. Westerpark creëert zo een duurzame oplossing voor het structurele gebrek aan zaalruimte in Amsterdam. Echt fantastisch!

 

Hoera voor jeugdleden!

Westerpark heeft dit vooral te danken aan (de ouders van) onze jeugdleden. Zij gingen bij het begin van de Grote Clubactie op 18 september vol uit de startblokken. Met de lotenboekjes op pad of met de QR-code vanaf iPad of smartphone. Dus drie hoeraatjes voor de jeugdleden voor Westerpark!

 

Volgende doel…?

En loten verkopen kan nog tot 23 november! Nu het eerste doel is bereikt, kunnen we gaan sparen voor een tweede doel: een videotoren bij ons nieuwe hoofdveld, Veld 1. Dus als je nog puf hebt – én je wil nog een VVV- of bioscoopbon verdienen – bel je vrienden, je baas, je oma of je favoriete kruidenier en verkoop dat lot! Wie weet valt de hoofdprijs van €100.000,- wel op een lot dat bij ons wordt verkocht…

 

Met sportieve groet,

 

Floris Harm
Coördinator Grote Clubactie

 

(*) Ná 23 november krijgen de leden die 20 loten of meer hebben verkocht een mail waarin ze kunnen aangeven of ze een VVV-bon of bioscoopbon willen.