homepage WP.JPG
Algemeen September
1

Veel dank van ons groenteam voor de geweldige groene bijdrage!

Nieuws afbeelding
Even een berichtje van het Groenteam. Wij zijn nog steeds een beetje beduusd van de geweldige middag die wij samen met jullie beleefd hebben. We hadden niet durven hopen op zo’n fantastische bijdrage: appelboompje, een zelfgekweekte iep, heideplantjes, (sier)salies, vlinderstruiken, verveine, rozemarijn, siergrassen, asters, marjolein, tijm, silene, margrietjes, hortensia’s, notenboompje, vijgenboompjes, pruimenboompje en nog heel veel planten waarvan wij de naam helaas niet kennen anders hadden we ze zeker genoemd! 

Wij vinden het echt ontzettend bijzonder dat jullie zo betrokken zijn bij het mooier maken van de club, dat jullie meteen met de mooiste planten aankwamen, en wij hopen van harte dat jullie de komende jaren gaan genieten van jullie aller eigenste inbreng. 

Er kan nog nieuw groen bij! Dit mag zelf geplant worden (indien mogelijk) in de daarvoor bestemde groenbakken. Meld je even in het clubhuis voor materiaal en bij vragen.

Tot slot, wij staan altijd open voor goede ideeën, denk vooral met ons mee, je hoeft geen hovenier te zijn (zijn wij ook niet, behalve Quirijn, die is professioneel), en nogmaals … 

HEEL VEEL DANK! 
Het Groenteam van Westerpark
(bereikbaar via [email protected])