homepage WP.JPG
Algemeen September
1

Onze voorzitter Steven de Bruijn blikt terug op een fantastisch openingsweekend

Nieuws afbeelding
Afgelopen weekend hebben we het nieuwe seizoen feestelijk ingeluid op onze mooie club. Na anderhalf jaar, waarbij de focus lag op het überhaupt mogelijk maken van hockey, had iedereen weer merkbaar zin in een verzetje. Bekijk alle foto's achter de inlog op de site.

Zaterdag opening seizoen jeugd en ouders
Zaterdag 28 augustus stond in het teken van de jeugd en ouders. Voor de jongste jeugd was een spelletjesparcours georganiseerd en een heel veld met springkussens, rodeostier en knotshockeyveld waar enthousiast gebruikt van werd gemaakt. Voor de oudere jeugd was er een chillhoek gecreëerd en een shoot-out competitie, met mooie prijzen, die door jong en oud werd gewaardeerd. De biertafels en picknicktafels waren gezellig gevuld door ouders die onder het genot van een biertje of frisje lekker konden bijpraten. De BBQ werd al vroeg aangestoken en vanaf het moment dat de eerste hamburger op de gril ging tot laat in de avond bleef het druk. Zo druk dat zelfs de pinautomaat het niet meer aankon en de hele wijnvoorraad aan het begin van de avond al op was. 

Officiële opening uitbreiding clubhuis 
Tussendoor werden de containers ter uitbreiding van ons clubhuis officieel geopend door bestuurslid bar & accommodatie Paul. Daarbij werden drie coryfeeën die de afgelopen jaren veel tijd en liefde in het realiseren hiervan hebben gestopt in het zonnetje gezet. Met als gevolg dat we nu een Linda Verdooldplein, Anthon Faselpassage en Ger Outshoornplein hebben. Langs deze weg nogmaals dank voor alles wat jullie voor de club hebben gedaan.

Groenteam
Ook het Groenteam, onder leiding van landschapsarchitect Quirijn, verdient een groot applaus. Samen met onze beheerder Bertijn is in een paar weken tijd een door onkruid overwoekerd perk en een partij losse stenen omgetoverd tot schitterende bloembakken. De planten die in alle soorten en maten op de dag door ouders werden meegenomen (waarvoor veel dank!) werden direct vertroeteld door het Groenteam en staan er nu stralend bij. Uiteraard is meer groen altijd welkom (meld je even in het clubhuis). Lees hier het bericht van ons blije groenteam!

Openingswedstrijd Dames 1 - Jongens B1
Na het korte, ceremoniële gedeelte was het tijd voor de openingswedstrijd waarbij Jongens B1 het opnam tegen Dames 1. Het hele veld stond rondom vol met toeschouwers die genoten van een mooie en vooral spannende wedstrijd die eindigde met het publiek als winnaar: 3-3. Het zou mooi zijn voor het clubgevoel als onze Dames 1 en Heren 1 dit jaar vaker voor veel publiek kunnen spelen. Bij deze dan ook de oproep aan alle (jeugd)leden en ouders om dit seizoen onze eerste teams op zondag aan te komen moedigen. Ze kunnen jullie energie goed gebruiken!

Zondag opening seizoen Senioren
Zondag 29 augustus bij de seizoensopening voor de senioren was het een stuk minder mooi weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werden een aantal leuke oefenpotjes gespeeld en uiteindelijk kwamen er ruim 100 senioren naar de club. Onze Jeu de Boules baan werd na lange tijd weer eens gebruikt en ook deze zondag rookte de BBQ. Helaas nog geen TD ‘oude stijl’ maar zodra het weer mag gaan we dat snel organiseren.

Veel dank!
Al met al een fantastisch openingsweekend! ‘Fingers crossed’ dat het een hockeyseizoen wordt zonder (al te veel) restricties. Het bestuur heeft er in ieder geval veel zin in om er samen met jullie een top jaar van te maken.
Last but not least: dank aan alle mensen die dit weekend mogelijk hebben gemaakt. In de eerste plaats natuurlijk de feestcommissie Jeugd en de nieuw geformeerde feestcommissie Senioren die beiden met veel enthousiasme dit alles voor ons georganiseerd hebben. Daarnaast alle mensen achter de bar, BBQ, de begeleiders van de spelletjes en iedereen die een steentje heeft bijgedragen. Westerpark dat zijn wij samen! 

Tot snel langs of op het veld!

Voorzitter AMHC Westerpark