homepage WP.JPG
Senioren Juni
30

Zomerhockey voor alle senioren gaat weer van start! Kom je ook?

Nieuws afbeelding
Vanuit de club wordt er in de zomerperiode van 5 juli t/m 22 augustus zomerhockey georganiseerd. Zomerhockey is op iedere woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur en op iedere zondag van 11.00 tot 12.30 uur voor alle senioren (ook jong/aankomend senior en veteraan/veterin). Kom ook een potje hockeyen, we maken gemixte teams, afhankelijk van de opkomst één wedstrijd of meerdere wedstrijden! Neem een zwart en een wit shirt mee! Niet mee? Geen probleem dan krijg je een hesje! 

Bar
Na afloop is de bar open (woensdag in ieder geval! zondag onder voorbehoud) en kan je nog even lekker blijven zitten voor de derde helft! 

WP App
In de Westerpark app zal je onder de trainingen van je team in deze zomerperiode nu ook zomerhockey zien staan. Je hoeft je niet aan te melden voor zomerhockey, maar zo zie je wel wie van je team van plan is om te gaan!

De zomerperiode betekent ook dat er vanuit de club geen andere trainingen en reserveringen voor velden worden gefaciliteerd. Als team kun je natuurlijk op eigen initiatief gebruik maken van de velden, de faciliteiten vanuit de club (clubhuis, materialenhok, sproeien) zijn er echter alleen op de tijden van het zomerhockey. Vanaf 23 augustus zal het reguliere trainingsschema weer van start gaan. Dit schema wordt voor aanvang van het nieuwe seizoen met jullie gedeeld.

Sportieve groet,

Technische Commissie Senioren
AMHC Westerpark