homepage WP.JPG
Jeugd Juni
8

Info-avond nieuwe jeugdleden woensdag 16 juni

Nieuws afbeelding
Nieuwe ledenavond
Woensdagavond 16 juni wordt er een informatieavond voor de ouder/verzorger van nieuwe jeugdleden georganiseerd. Wegens de coronabeperkingen moeten we helaas het aantal ouders/verzorgers in ons clubhuis beperkt houden. Daarom splitsen wij de avond op.

- Groep 1 van 18.30 tot 19.15 uur: mini meisjes (svp 18.15 aanwezig)
- Groep 2 van 19.30 tot ca. 20.15 uur: mini jongens
- Groep 3 van 20.30 tot ca. 21.15 uur: nieuwe leden in de categorieĆ«n F t/m A

Informatie voor nieuwe Funkeys ontvangen de ouder(s)/verzorger(s) op de 1e training na de zomervakantie (di 7 september).

1 ouder/verzorger per kind
Gezien de beperkte toegankelijkheid van het clubhuis vragen wij jullie om met 1 ouder/verzorger per kind te komen. Wij verwachten jullie te zien op deze avond, mocht je toch verhinderd zijn, stuur dan een mailtje naar je lijncoƶrdinator: : [email protected]/[email protected]/[email protected]/[email protected]/[email protected]/[email protected]/[email protected]/[email protected]

Paspoort/ID-card mee
Belangrijk: we willen jullie vriendelijk verzoeken om een paspoort/ID-card van je kind mee te nemen, zodat wij de juistheid van de gegevens in ons systeem kunnen controleren.

Inhoud van de avond
Op deze avond vertellen we jullie graag over hoe wij tegen het jeugdhockey aankijken, maar ook over hoe een en ander verloopt op de club, wat er verwacht wordt van de nieuwe leden en van de ouders van de nieuwe leden. Tevens vertellen we jullie over de verschillende communicatietools die we gebruiken en tot wie je je kunt richten bij vragen of onduidelijkheden. We gebruiken het moment ook om te inventariseren of er interesse is in bepaalde vrijwilligersfuncties. Onze hockeyclub valt en staat met het werk van de vele vrijwilligers, dus alle hulp is welkom.

Tot de 16e!