homepage WP.JPG
Hockey April
26

En dit kocht Westerpark met het geld van de Grote Clubactie

Nieuws afbeelding

Weet je nog? Begin dit seizoen lootjes verkopen voor de club. Best lastig in dit coronajaar, waar het extra lastig was om lootjes te verkopen. Huis-aan-huis verkoop was ingewikkeld, eigenlijk moest alles digitaal.

Toch haalden we dankzij de inzet van tientallen leden een flink bedrag op: ruim €.2000,- Daar hebben we nu iets moois van gekocht: Smartgoals.

 

Smartgoals

Smartgoals zijn interactief. Het zijn doeltjes met blauwe en oranje LED-verlichting. Ze worden bestuurd door een mobiele app via Bluetooth en/of afstandsbediening.

Wanneer de bal of een speler het doeltje passeert, schakelen de sensoren van de lichten uit of veranderen de kleur van de lichten naar een ander doeltje. Je gaat dan meteen op zoek naar de volgende smartgoal. Zo word je gedwongen om je hoofd omhoog te houden en voortdurend te scannen naar het volgende doelwit.

Een trainer kan variatie aanbrengen met tijd, het parcours en andere oefeningen. Dan moet je dus nóg scherper zijn en sneller spelen.

 

Zo duidelijk? Misschien niet helemaal. Bekijk daarom hoe JB3 met de Smartgoals traint in dit prachtige filmpje gemaakt door Renee van der Sluis.