homepage WP.JPG
Algemeen April
9

ALV stemt vóór compensatie senioren seizoen 21-22

Nieuws afbeelding

Senioren die komend seizoen lid blijven van AMHC Westerpark worden daarvoor beloond. Dat is de uitkomst van de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van gisteravond.Tijdens de speciaal ingelaste bijeenkomst, stemde de ALV unaniem in met een voorstel dat het bestuur daarvoor had gedaan.

 

Westerpark, dat zijn wij samen!

Onze seniorenleden zijn het afgelopen seizoen hard geraakt door de corona-maatregelen. Zowel trainingen als wedstrijden waren voor alle senioren lange tijd onmogelijk. Terwijl de competitie ook voor de jeugd werd opgeschort, waren teamtrainingen en interne wedstrijden voor hen wél mogelijk.

 

‘Westerpark, dat zijn wij samen’, luidt het motto van de club. Samen vieren we de overwinning, samen delen we het verlies. Vanuit die gedachte vindt het bestuur het gepast om naar onze senioren een gebaar te maken. Aan de ene kant om hen te compenseren voor een (groten)deels verloren seizoen. Aan de andere kant om hen aan te moedigen om komend seizoen lid te blijven.

 

Wat is er besloten?

Concreet is het voorstel om senioren de volgende keuze voor te leggen:

- €75,- korting op de contributie voor het komende seizoen

- €100,- bartegoed gedurende het komende seizoen

- De vereniging steunen door af te zien van een vergoeding

 

Met ruim 600 senioren, heeft het voorstel uiteraard consequenties voor de clubinkomsten van het komende seizoen. We hopen dit op te kunnen vangen met de heropening van de bar. Ook staan er komend seizoen geen grote uitgaven op de rol.

 

Solide

Uiteraard hoopt het bestuur dat zoveel mogelijk seniorleden de club willen ondersteunen en van compensatie afzien. Vervolgens gaat de voorkeur uit naar het bartegoed van 100 euro, aangezien een deel van het geld dan weer terugvloeit in de kas. En als je iets komt drinken op de club, draagt het ook nog eens bij aan de gezelligheid.

 

Maar los daarvan, mogen we mogen ons gelukkig prijzen dat onze club dit gebaar naar de senioren kan maken. Tegelijkertijd heeft Westerpark geen afscheid hoeven nemen van onze vaste medewerkers. Allemaal mogelijk dankzij het solide financiële beleid van de afgelopen jaren – uitgevoerd door zeer betrokken vrijwilligers.

 

Tot slot: als je meer weten over de achtergrond en de details van het besluit (ook over wanneer deze keuze aan je voorgelegd wordt en hoe het precies zit met de clubcard met bartegoed), ga naar https://www.amhcwesterpark.nl/files/nieuws/Bijlagen1en2ALV8april202114006.pdf

 

Het bestuur