homepage WP.JPG
Jeugd Maart
16

SportWays hockeykampen op Westerpark in de mei-, zomer- en herfstvakantie

Nieuws afbeelding

Wat ga jij in de meivakantie doen?

Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeysokken aan? En een nieuwe grip om je stick gedaan? Dan ben jij klaar om de laatste maanden lekker te hockeyen! Wil jij óók in de meivakantie blijven hockeyen? Schrijf je dan snel in voor het SportWays Hockeykamp bij ons op de club!

Tijdens het hockeykamp kun jij naar hartelust hockeyen. Samen met de enthousiaste hockeytrainers van SportWays ga je aan de slag met nieuwe hockeyskills en het perfectioneren van jouw basistechnieken. De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Maar er is ook genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken en leuke spellen te doen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende leeftijdscategorieën, en elke leeftijdscategorie heeft een eigen programma. Je kunt hier meer lezen over de verschillende categorieën en het programma.

Hockeykamp in de meivakantie  |  3 t/m 5 mei 2021
• Kids, 5 t/m 7 jaar  |  YoungStars, 7 t/m 9 jaar  |  Juniors, 10 t/m 13 jaar

Aanmelden:
 https://nl.sportways.com/nl/locations/amhc-westerpark?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Westerpark

SportWays organiseert ook dagkampen bij ons op de club in de zomervakantie. Zo begin jij in september het nieuwe seizoen met een vliegende start! Maar ook in de herfstvakantie kun jij bij SportWays terecht voor de leukste hockeykampen.

We gaan er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast heeft SportWays al meerdere clinics kunnen organiseren in 2021. Lees hier meer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.

SportWays Hockeykampen op Westerpark lente 2021