homepage WP.JPG
Jeugd April
6

Inschrijven en opzeggen voor 1 mei 2021!

Nieuws afbeelding

Inschrijven voor 1 mei
Inschrijven voor seizoen 2021-2022 Funkey t/m A categorie (en dus voor kinderen geboren vóór 1-10-2016) is mogelijk tot en met 30 april 2021 via het inschrijfformulier op de website.

Jongens in de Funkey en mini leeftijd (5 en 6-jarigen) krijgen vrijwel direct reactie of er een plekje voor hen beschikbaar is. Voor meisjes vindt er doorgaans loting plaats (met name bij de meisjes in de jongste jeugd: mini, F en E). Loting gebeurt na 1 mei a.s. Meer informatie hierover staat in ons plaatsingsbeleid.
Inschrijvingen vanaf 1 mei 2021 komen op de wachtlijst, ná de kinderen die uitgeloot zijn. 

Dit seizoen (vanaf maart 2021) nog plek voor jongens!
In de categorieën mini's, 8E en 1e jaars D hebben we dit seizoen nog een aantal plekjes voor jongens! Onder plaatsing staat de categorie-indeling naar geboortedatum en vind je de contact e-mailadressen voor meer informatie. 

Opzeggen voor 1 mei
Het is natuurlijk een bijzonder jaar geweest met alle coronamaatregelen. Het was anders dan andere jaren en we hebben minder competitie kunnen spelen. Eindelijk krijgen we weer zicht op een volwaardig seizoen met competitie, leuke feestjes en activiteiten. We hopen dan ook alle leden te behouden en zo min mogelijk opzeggingen te ontvangen. Mocht je toch willen opzeggen, doe dit dan voor 1 mei a.s.

Dit is voor jou en de club belangrijk:
- Zeg je niet op vóór 1 mei, dan betaal je contributie voor komend seizoen 2021-2022;
- De club rekent op je in verband met het maken van nieuwe teams en het aantrekken van trainers/coaches.

Beëindiging of wijziging van het type lidmaatschap dient vóór 1 mei 2021 te worden doorgegeven. Alleen opzeggingen die door de ledenadministratie zijn bevestigd per mail worden als zodanig geaccepteerd.

Op de website staat beschreven hoe je kunt opzeggen.