homepage WP.JPG
Jeugd November
20

Extra clubcompetitieweekend 28/29 nov + trainingen jeugdteams in december (week 49/50)

Nieuws afbeelding
Aankomend weekend (za 21 nov) worden alweer de laatste rondes gespeeld in de succesvolle clubcompetitie op AMHC Westerpark. Maar niet getreurd! We organiseren een extra clubcompetitieweekend op zaterdag 28 en zondag 29 november voor alle jeugdteams (A t/m F). Op de zondag spelen alleen een aantal A en B teams.

Clubwedstrijden 28 en 29 november
Kijk snel in het wedstrijdschema op de website of in de app op welke dag en tijd je een wedstrijd of een drieluik speelt. Mocht er iets niet duidelijk zijn, stuur dan een mailtje naar je lijnco√∂rdinator (a/b/c/d/e/[email protected]).

Reguliere trainingen 
Tot en met vrijdag 27 november traint alle jeugd (A t/m Funkey) volgens hoofdschema (zie ook de app). 

Trainingen week 49 en 50
De jeugdteams (A t/m F) trainen vanaf maandag 30 november t/m woensdag 9 december 1 keer in de week. De trainingen zijn op maandag, dinsdag of woensdag. Het trainingsschema voor week 49 en 50 staat op de website en in de app. 
Heb je in deze weken stage-training op dezelfde dag als je eigen training (of normaal gesproken op de donderdag/vrijdag), dan gaat de training met je eigen team voor!

Winterstop en kerstvakantie
- Funkeys en Mini's: winterstop vanaf 30 november (week 49) t/m 28 februari (week 8). De Mini's kunnen tijdens de winterstop op de zondag gebruik maken van de ouder-training. De reguliere trainingen voor de Funkeys en de Mini's herstarten vanaf 1 maart (week 9).

- Jeugdteams A t/m F: GEEN trainingen vanaf 14 december (week 51) t/m 3 januari (week 53). Informatie over veldtrainingen in januari/februari volgt nog (afhankelijk van besluit KNHB herstart competitie).

Veel succes en plezier de aankomende weken!