homepage WP.JPG
Jeugd Oktober
2

GEEN jeugdtrainingen donderdag 8 t/m vrijdag 16 oktober (wel keepersclinic en hockeykamp)

Nieuws afbeelding
Alle reguliere jeugdtrainingen komen te vervallen op donderdag 8 en vrijdag 9 oktober ivm de train-de-trainer opleidingsmiddag.

Train-de-(jeugd)trainer 
Op donderdag 8 en vrijdag 9 oktober is er voor de jeugdtrainers een opleidingsmiddag. Op deze middagen worden onze jeugdtrainers bijgeschoold, van funkey- t/m A-trainer. Opleiden van het technisch kader is belangrijk om het niveau van de trainingen te blijven verbeteren. De jeugdtrainers worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Keepersclinic donderdag 8 oktober
Voor alle D en C keepers wordt op donderdag 8 oktober van 18.00 tot 19.00 uur een gratis keepersclinic georganiseerd. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Herfstvakantie 
In de herfstvakantie (10 t/m 18 oktober) zijn er geen reguliere jeugdtrainingen. Maandag 19 oktober starten alle jeugdtrainingen weer.

Inhaalwedstrijden/oefenwedstrijden
Let op: in de herfstvakantie kunnen inhaalwedstrijden en/of oefenwedstrijden zijn gepland. Check hiervoor het wedstrijdschema of vraag na bij je teamleider.

Hockeykamp in de herfstvakantie
Wil je in de herfstvakantie lekker blijven hockeyen, meld je dan aan voor het hockeykamp van SportWays (voor 5 t/m 13 jaar) op Westerpark van 12 t/m 14 oktober.