homepage WP.JPG
Jongste Jeugd September
4

Hockey voor 5-jarigen: FUNKEY! Schrijf je snel in

Nieuws afbeelding
Hockey voor de allerjongsten: FUNKEY!
Spread the word!

Het hockeyaanbod op AMHC Westerpark wordt uitgebreid door op dinsdagmiddag training voor 5-jarigen (onder de mini-leeftijd) aan te bieden. Funkey is voor kinderen een eerste kennismaking met sport, waarbij er zeker niet alleen maar gehockeyd wordt. Plezier en leren staan gedurende de trainingen centraal. Denk aan tikspellen, estafettevormen, reactiespellen, gooien & vangen, etc. De kinderen zullen door middel van knotshockey, een hockeyvorm met knotsen (aanwezig op de club), spelenderwijs aan het hockeyspel wennen. 

- Voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2014 en 30 september 2015.
- Training op dinsdagmiddag van 16.15 tot 17.00 uur; start dinsdag 15 september.
- De trainingen worden verzorgd door trainers die de ALO/CIOS-opleiding volgen, dan wel trainers die binnen de club zijn opgeleid.
- Goede gymschoenen en sportieve kleding gewenst bij de training (hockeystick, scheenbeschermers en bitje zijn voor Funkey dus niet nodig).
- Lidmaatschap kost 180,- euro voor een seizoen (winterstop ca. half nov t/m feb).
- Eenmaal lid bij het Funkey hockey betekent ook volwaardig lid van AMHC Westerpark en een gegarandeerde doorstroom naar de mini's volgend seizoen (inschrijfgeld a 60 euro wordt ge├»nd bij de contributie mini's).

Aanmelden
Meld je snel aan via het inschrijfformulier op de website. Er zijn beperkte plekken en bij te veel aanmeldingen wordt er geloot.