homepage WP.JPG
Algemeen Augustus
27

Grote tenten opgezet voor de teams op de club

Nieuws afbeelding
Vandaag zijn drie grote witte tenten (8x4 m) opgezet met extra hulp van vrijwilligers om de drukte in het clubhuis te kunnen ontlasten. Super bedankt heren! We streven ernaar om voor de competitie vier tenten te hebben staan. Voor elk veld een tent!

Deze tenten zijn bedoeld voor de teams (jeugd en senioren) om met elkaar wat te drinken na de wedstrijd in het weekend. 1 team per tent. Op deze manier kunnen wij ook makkelijker registreren wie er allemaal op de club is in verband met de RIVM-richtlijnen.

Op zaterdag passen 15 kinderen met 12 ouders (op 1,5 m afstand) onder een tent. Op zondag passen 18 volwassenen met 1,5 meter afstand van elkaar onder een tent. We proberen de wedstrijden zo goed mogelijk te plannen, zodat we vier teams tegelijkertijd na de wedstrijd onderdak kunnen bieden. De twee tenten voor het clubhuis zijn alleen voor spelers en tegenstanders van veld 1 en 2 en de twee tenten achter de groene containers voor veld 3 en 4. Als 1 teamlid per team zich registreert weten we welk team welke locatie heeft gebruikt voor de GGD. 

Meer details volgen volgende week!