homepage WP.JPG
Algemeen Juni
4

Algemene Ledenvergadering verplaatst naar dinsdag 25 augustus 20.00 uur

Nieuws afbeelding
Beste Westerparkers,

In een normaal jaar houdt de vereniging altijd aan het einde van het seizoen een Algemene Ledenvergadering, waar het bestuur onder andere de begroting voor het volgende seizoen aan de leden voorlegt. Ook dit jaar stond de ALV gepland, om precies te zijn op 17 juni.

Maar dit is geen normaal jaar, dat hoeven we jullie niet uit te leggen. Daarom heeft het bestuur besloten de ALV te verplaatsen naar dinsdag 25 augustus.

Een belangrijke reden is onzekerheid over de begroting 2020-2021. En daarmee over de hoogte van de contributie. Door de ALV te verschuiven hoopt het bestuur te zijner tijd meer duidelijkheid te hebben over de start van het nieuwe seizoen. We kunnen dan veel beter een concreet voorstel te doen over de hoogte van de contributie. Overigens streven we ernaar om die niet te verhogen, dan wel slechts minimaal.

Bovendien is de kans een stuk groter dat we eind augustus een real life-ALV kunnen houden (i.p.v. een digitale ALV). We kunnen dan beter met de leden in gesprek over het komende seizoen. Een digitale sessie heeft veel haken en ogen, en kan ook tot verwarring leiden. Dus als het even kan, willen we jullie graag op de club verwelkomen. En natuurlijk: als op 25 augustus nog steeds geen fysieke samenkomst kan plaatsvinden, houden we alsnog een digitale ALV.

Dus noteer: dinsdag 25 augustus, 20.00 uur ALV. Uiteraard zetten we de agenda en stukken ruim van tevoren op de clubsite.

Tot die tijd: veel plezier nog deze laatste weken van dit vreemde hockeyseizoen, alvast een prachtige zomer en vooral, blijf gezond!

Het bestuur