homepage WP.JPG
Jeugd Mei
14

SportWays clinic met Hemelvaart op 21 en 22 mei voor mini t/m D; meld je snel aan

Nieuws afbeelding Heerlijk, hockeyen met Hemelvaart!
Wat is het fijn om weer op het veld te staan! Na twee maanden stil zitten, kunnen we nog wel wat uurtjes extra gebruiken. Daarom organiseert SportWays een hockeyclinic bij ons op de club. Tijdens de clinic krijg je vernieuwende, leuke en fanatieke trainingen, met veel balcontact*.

De clinic is op donderdag 21 en vrijdag 22 mei en bestaat uit twee halve dagen. We beginnen de dag om 08.30 uur. Je krijgt training van enthousiaste trainers, die maar wat blij zijn dat ze met jou het veld weer op mogen. We delen je in op basis van leeftijd en niveau, zodat jij het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Om 12.30 uur kun je weer opgehaald worden, om thuis een lekkere boterham te eten. Een verpakt tussendoortje en limonade wordt verzorgd door SportWays.

De hockeyclinic is voor enthousiaste hockeyers van 6 tot en met 12 jaar (mini t/m D). De prijs voor twee dagen is €70,-.

Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van het RIVM en de KNHB en hanteren we het clubprotocol. Er staan maximaal 4 trainers op één veld en er zit een limiet op het aantal deelnemers per veld. Een paar dagen voor de clinic begint, ontvang je van SportWays een mail met meer informatie en het protocol voor deze clinic*.
*: Het protocol en programma zijn uitgebreid en succesvol getest in de meivakantie, tijdens twee testclinics op LOHC en THC Hurley.

Wil jij lekker het huis uit én alle gemiste hockeyuren inhalen? Wees er dan snel bij, want vol is vol! Aanmelden kan via: https://nl.sportways.com/nl/locations/amhc-westerpark?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Westerpark

SportWays Hockeyclinic in 2020 op Westerpark