homepage WP.JPG
Senioren April
28

Update voor senioren AMHC Westerpark; vul de enquête in voor alternatieve ideeën

Nieuws afbeelding
Beste Westerparkers,

Hopelijk gaat alles goed met jullie en is iedereen nog in goede gezondheid. We leven op dit moment in onzekere tijden en het enige dat zeker is, is dat de hockeycompetitie is afgelopen. Super jammer, want dat betekent geen leuke wedstrijden meer spelen en (omdat evenementen ook niet mogen) geen TD's en geen toernooien. Hoe verder? Dat vertellen we je hieronder.

Alternatieven?
Het goede nieuws is dat komende week de jeugd weer gaat trainen en dat de maatregelen lijken te werken. We hopen dat deze stijgende lijn zich voortzet en dat ook voor senioren de maatregelen binnenkort versoepelen. Hopelijk kunnen we vanaf 20 mei alweer buiten een biertje met elkaar drinken.

Wij gaan ervan uit dat we in september gewoon kunnen starten met een nieuwe hockeycompetitie, waarin alle teams vanaf nul beginnen en de strijd om het kampioenschap weer los kan barsten. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan doen wij als bestuur er alles aan om (binnen de geldende richtlijnen) ons geliefde hockeyspel toch op een alternatieve wijze voort te zetten door bijvoorbeeld aangepaste trainingsschema’s en/of -vormen.

Enquête
Maar we willen ook de resterende maanden van dít seizoen nog iets doen, zodat we de verloren hockeytijd een beetje kunnen inhalen. Het bestuur is achter de schermen druk bezig met het bedenken van alternatieve activiteiten die we jullie kunnen bieden. Hopelijk kunnen we het seizoen dan toch nog mooi afsluiten met sport, gezelligheid en dat biertje na afloop in de zon.

Wat zou er nog wél kunnen, de komende tijd? De ideeën lopen uiteen van zomer trainingen tot speciale Sevens competities. We willen jullie daarom vragen om de volgende enquête in te vullen: klik hier om de enquête te openen. Mede op basis daarvan kunnen we inventariseren waar de behoefte ligt van de senioren van AMHC Westerpark de komende zomer. Dan kunnen we onze plannen concretiseren en realiseren.

Lidmaatschap
De vraag of je je nu vóór 1 mei zou moeten uitschrijven is helaas voor niemand makkelijk te beantwoorden. De inschrijving van de teams bij de KNHB voor volgend seizoen gaat gewoon door; de deadline (15 juni) is niet verschoven door de KNHB. Om zeker te zijn van jouw plek in jouw team is het belangrijk om bij onze vereniging ingeschreven te blijven.
 
Mocht het zo zijn dat de competitie niet van start gaat, dan blijf je dus lid en contributieplichtig. Hoe hoog de contributie uitvalt, dat beslist de Algemene Ledenvergadering (ALV) eind juni. Dan stelt de ALV de hoogte van de contributie voor volgend seizoen vast, samen met de begroting.

Het is goed mogelijk dat het bestuur daar meerdere contributievarianten voorlegt aan de leden, zeker als op dat moment nog onzeker is of in september de volgende seizoenscompetitie kan starten. De ALV kiest in dat geval een variant, waarna de contributienota in september wordt verstuurd.

Westerpark, dat zijn wij samen
Westerpark zijn wij samen en deze crisis kunnen we alleen samen doorstaan. Ook als de competitie niet start, heeft de vereniging kosten die we met elkaar moeten dragen: de medewerkers die bij ons in dienst zijn, de trainers, de accommodatie. Hockeyvereniging Westerpark is van jullie, de leden. De vereniging heeft jullie nu hard nodig. En wij - het bestuur - zullen er alles aan doen om jullie te geven wat je van Westerpark gewend bent: een prachtig hockeyseizoen met een geweldig clubleven en alle sociale activiteiten die daarbij horen.
 
Maar wij zijn daarbij gebonden aan de richtlijnen en protocollen van RIVM, de gemeente, NOC*NSF en de KNHB. Samen met alle medewerkers is het bestuur keihard bezig om alles in goede banen te leiden in deze tijd. Helaas blijft het een onzekere periode. En we zijn jullie dankbaar voor je geduld, de flexibiliteit en het begrip, die jullie hebben betoond. 

Wij hopen dat we op onze leden kunnen blijven rekenen en dat we samen deze crisis aan blijven gaan. Als bestuur zetten wij ons dagelijks in om het clubgevoel te behouden en aan de portemonnee van ieder lid te denken. Westerpark zijn wij samen en daar blijven wij trots op!

Hopelijk tot snel!
Mochten jullie nog overige vragen hebben over bijvoorbeeld de opzegdatum of over volgend seizoen, dan verwijzen we jullie graag naar de Q&A op de website. Voor overige vragen kunnen jullie altijd mailen naar [email protected] en wij zullen ons best doen om al jullie vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Vergeet de enquête niet in te vullen!
 
Hopelijk zien we elkaar snel weer op de club en proosten we op een mooie nieuwe competitie. Tot die tijd: doe voorzichtig en let goed op elkaar.

Namens het hele bestuur, 

Vriendelijke groeten,

-------------------------------------------------------
Chloé Bras & Sanne Guinée
Bestuursleden Senioren AMHC Westerpark