homepage WP.JPG
Jeugd April
7

Belangrijke data voorbereiding teamindelingen jeugd 2020-2021

Nieuws afbeelding
Beste ouders/verzorgers van jeugdleden A t/m 6E,

Het hockeyseizoen is voorlopig abrupt tot een einde gekomen, maar zal wellicht op een of andere manier worden voortgezet. Hierin zijn we grotendeels afhankelijk van de overheid en de KNHB. Door de coronacrisis hebben kinderen minder gespeeld en trainers en coaches minder gelegenheid gehad om de vaardigheden van de spelers te beoordelen. Desondanks wordt het tijd voor het samenstellen van de nieuwe teams voor het seizoen 2020-2021. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, ontvangen we graag van alle jeugdleden die volgend jaar in A t/m 8E spelen voorkeuren voor vrienden/vriendinnen bij wie ze in het team zouden willen. In de bijlage vind je meer informatie daarover en over de samenstelling van de teams.

Belangrijke data
- Vóór 20 april: invullen TIPS door coaches/trainers
- Vóór 24 april bij huidige lijncoördinator: 
1. aangeven voorkeur voor vrienden/vriendinnen in nieuwe team (minimaal twee, maximaal drie namen)
2. aanmelden preselectie B en C
3. afmelden als je NIET meer in een selectie- of opleidingsteam wil
- Vóór 1 mei: opzeggen lidmaatschap

Coaches en trainers ontvangen binnenkort meer informatie over het invullen van de TIPS en de te houden gesprekken. Of geplande activiteiten en bijeenkomsten, zoals de TC jeugdavond, de witte rookdag en selectie- en preselectietrainingen, doorgang kunnen vinden, kunnen we nu nog niet zeggen. De club volgt het beleid van de KNHB die met meerdere scenario’s rekening houdt. Onderdeel daarvan is het wel/niet laten doorgaan van de competitie (in eventueel een gewijzigde vorm en met andere data) en of het mogelijk is om in mei of juni te gaan hockeyen. Houd in elk geval app/site/mail in de gaten voor updates. En zoals eerder aangegeven: kijk wat je kan doen om fit te blijven, met alle RIVM-richtlijnen in het achterhoofd.

Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail aan je huidige lijncoördinator (alle mailadressen zijn te vinden op de website).

Hartelijke groeten,

Technische Commissie Jeugd