homepage WP.JPG
Algemeen Maart
27

Update van het bestuur: voorbereiden op de gevolgen van het coronavirus voor onze club

Nieuws afbeelding
Beste Westerparkers,

Allereerst hopen we natuurlijk dat jullie allemaal nog in goede gezondheid verkeren en mochten jullie zelf ziek zijn of zijn geweest, dan wensen we jullie uiteraard het allerbeste toe.

Nogmaals, het zijn vreemde tijden. We hebben te maken met een situatie zoals we die nog niet eerder hebben meegemaakt. Het heeft impact op ons allemaal en op alles wat we doen: school, werk, sociale contacten, vrije tijd en sport. In ieder geval voor de komende weken/maanden.

Welke impact dit op de langere termijn heeft kunnen we nog niet voorzien. Toch willen we ons, ook aan de hand van de adviezen van de KNHB, voorbereiden op wat er komen gaat. 

Als bestuur werken we een aantal scenario’s uit waarbij onderwerpen als selectietrainingen, teamindelingen voor volgend seizoen, hoe blijf je fit, etc. aan bod komen. Dat vergt wat tijd, waarvoor we jullie begrip vragen. We hopen jullie medio volgende week een uitgebreide mail te kunnen sturen hierover.

In de tussentijd staat niets jullie in de weg om er zelf alles aan te doen om fit te blijven en wat oefeningen thuis te doen of waar mogelijk (met alle RIVM richtlijnen in het achterhoofd) op een plekje buiten. We zijn bezig met het inrichten van een aantal accounts waarmee de trainers met de teams kunnen communiceren. We informeren jullie zo spoedig mogelijk hierover. Hou dus de mail/website/app goed in de gaten.

Pas goed op jezelf en op elkaar!

Hartelijke groeten,

Het bestuur
AMHC Westerpark