homepage WP.JPG
Algemeen Maart
12

Nieuwsbrief AMHC Westerpark maart 2020

Nieuws afbeelding
Beste Westerparkers,

Welkom terug! Lees hier de kersverse nieuwsbrief.
Na de lange winterweken van zaalcompetitie of winterstop, mogen we de wei weer in. Het is mooi om te zien hoe het leven op de club de afgelopen dagen weer opbloeide, met dezelfde uitbundigheid waarmee de narcissen de afgelopen weken uitkwamen.

Niet dat de vereniging stil lag de afgelopen maanden. De zaalcompetitie, waar dit jaar voor het eerst vrijwel de gehele jeugd aan deelnam, zorgde voor mooie wedstrijden. Maar gaf ook zorgen over het structurele tekort aan zaalruimte om te trainen in Amsterdam. Het bestuur ging op zoek naar oplossingen – meer daarover verderop in deze nieuwsbrief.

Accommodatie bleek opnieuw een grote, tijdrovende klus: nieuwe ontwikkelingen rond de aanleg van ons 5e veld; de herinrichting van Sportpark Spieringhorn; en de tijdelijke uitbreiding van ons clubhuis. Op al deze dossiers werden stappen gezet – ook daarover meer verderop in de nieuwsbrief.

Er was een gezellige Nieuwjaarsborrel op de club, een KNHB congres voor het bestuur en we kregen Gerard Tjeerdsma als nieuwe clubhuismanager.

En dan werden we, vlak voor de start van de lentecompetitie, geconfronteerd met het coronavirus dat in Nederland was aangekomen. Behoorlijk schrikken voor veel mensen. We volgen zoveel mogelijk de lijn van de KNHB: voel je je prima, kom gewoon naar de club, maar probeer handgeven/zoenen te vermijden en geef elkaar een elleboog. Op het veld is de stickshake of de voetshake een mooi alternatief. En als je je niet goed voelt, beter niet komen trainen/spelen, maar thuis uitzieken.

Veel plezier allemaal en succes in de lentecompetitie!

Het bestuur