homepage WP.JPG
Algemeen Maart
10

Gezocht opvolger voorzitter bestuursdienst

Nieuws afbeelding
Opvolger voorzitter bestuursdienst
Elke zaterdagochtend is er een E of F-team verantwoordelijk voor de organisatie op het veld. Elk team verzorgt een keer per seizoen de Bestuursdienst. Drie vertegenwoordigers van een team gaan vanaf 7.30 uur aan de slag als Bestuursdienst. Dit duurt meestal tot 12.00 uur.
Dit houdt onder andere in dat de doeltjes en pionnen worden klaar gezet; toeschouwers achter het hek plaatsnemen en de wedstrijden op tijd beginnen. 
Per zaterdag wordt bekeken hoe lang de bestuursdienst aanwezig dient te zijn. Als de oudere teams (elftallen) beginnen, kan de bestuursdienst opruimen en stoppen. 

Norbert Oud (huidige voorzitter) mijn rol:
Ik mail na bekendmaking van de wedstrijdschema’s de data aan de teamleiders wanneer hun team staat opgesteld voor de bestuursdienst. Ik vraag hen om drie namen en mailadressen van ouders die de bestuursdienst op hun zaterdag gaan vormen. Een week vooraf mail ik de instructies; waarbij ik per zaterdag ook een specifieke werkinstructie/planning maak. Een paar dagen vooraf heb ik telefonisch contact met een van de ouders en neem de instructies door. Op de zaterdag ben ik telefonisch bereikbaar gedurende de dienst voor vragen. Zelf hoef ik er niet te zijn op de zaterdagen. Gedurende het seizoen controleer ik op de club tweewekelijks of alle spullen (schuifdoelen; pionnen, jassen en sleutels) op de juiste plek liggen. En vervang en pas aan waar nodig. Ik denk dat ik er feitelijk slechts twee uur per week mee bezig ben; maar het voelt door de telefonische bereikbaarheid; de mails en het contact wat gedurende de week met een van de ouders tot stand moet komen als wat meer. Ik hoop dat dit meer duidelijkheid biedt; anders misschien goed om elkaar telefonisch te spreken.

Interesse? Mail dan naar [email protected]