homepage WP.JPG
Hockey Februari
7

Westerpark zoekt per direct een ervaren (jeugd)trainer en voor komend seizoen een keeperstrainer

Nieuws afbeelding AMHC Westerpark zoekt per direct een ervaren (jeugd)trainer en voor komend seizoen een keeperstrainer 
Training geven bij Westerpark: plezier in hockey, een enthousiaste en gezellige trainersgroep, prima vergoeding en uitstekend bereikbaar.

Westerpark is een jonge en snel groeiende vereniging in Amsterdam West. In 10 jaar zijn we gegroeid tot een echte familieclub met 1.500 leden en 4 velden. De sfeer is ontspannen en no-nonsense. De club is goed bereikbaar: aan de ring A10, naast station Amsterdam-Sloterdijk en een kwartier fietsen vanuit het centrum.

Vacature ervaren (jeugd)trainer 
Voor dit seizoen en eventueel het komende seizoen zoekt Westerpark een ervaren trainer voor meerdere uren in de week voor zowel onze selectie- als breedteteams in de jeugd, eventueel aangevuld met trainingsuren voor senioren breedteteams. Daarnaast zijn er mogelijkheden om jeugd selectieteams te coachen. We zoeken een plezierige en enthousiaste collega die helpt om de kwaliteit van de trainingen verder te verhogen. Ervaring: HT2 opleiding, CIOS-student in opleiding of vergelijkbaar niveau. De uren zijn in overleg in te vullen. 

Vacature keeperstrainer (jeugd)
Voor het komende seizoen zoekt Westerpark een ervaren keeperstrainer voor meerdere uren in de week voor zowel onze selectie- als breedtekeepers in de jeugd en eventueel ook voor senioren. We zoeken een plezierige en enthousiaste collega die helpt om de kwaliteit van de trainingen verder te verhogen. De uren zijn in overleg in te vullen.

Westerpark biedt een prettige sfeer, een goed salaris met reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden. Heb je interesse, neem dan contact op met Dick Nugteren, technisch manager via [email protected]. Meer informatie over de club, kun je vinden op www.amhcwesterpark.nl.