homepage WP.JPG
Hockey Februari
7

Westerpark zoekt per direct: assistent-trainer Heren 1 en trainer/coach Jong Dames 1

Nieuws afbeelding
AMHC Westerpark zoekt per direct een assistent-trainer voor Heren 1 en een trainer/coach voor Jong Dames 1
Training geven bij Westerpark: plezier in hockey, een enthousiaste en gezellige trainersgroep, prima vergoeding en uitstekend bereikbaar.

Westerpark is een jonge en snel groeiende vereniging in Amsterdam West. In 10 jaar zijn we gegroeid tot een echte familieclub met 1.500 leden en 4 velden. De sfeer is ontspannen en no-nonsense. De club is goed bereikbaar: aan de ring A10, naast station Amsterdam-Sloterdijk en een kwartier fietsen vanuit het centrum.
 
Vacature assistent-trainer Heren 1
Voor dit seizoen en eventueel het komende seizoen zoekt Westerpark een assistent-trainer voor onze Heren 1. Ervaring: HT2 opleiding, CIOS-student in opleiding of vergelijkbaar niveau. De uren kunnen aangevuld worden met trainingen aan junioren en/of senioren. De trainingen van Heren 1 zijn op dinsdag- en donderdagavond.
 
Vacature trainer/coach Jong Dames 1
Voor dit seizoen en het komende seizoen zoekt Westerpark een ervaren trainer/coach voor ons Jong Dames 1, momenteel spelend in de 2e klasse. Hiernaast geef je meerdere uren in de week training aan onze jeugd, eventueel aangevuld met senioren breedteteams. Daarnaast zijn er mogelijkheden om jeugd selectieteams te coachen. We zoeken een plezierige en enthousiaste collega die Jong Dames 1 op een hoger niveau brengt en helpt om de kwaliteit van de trainingen verder te verhogen. Ervaring: HT2 opleiding, CIOS-student in opleiding of vergelijkbaar niveau. De uren zijn in overleg in te vullen. De trainingen van JD01 zijn op maandag- en vrijdagavond.

Westerpark biedt een prettige sfeer, een goed salaris met reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden. Heb je interesse, neem dan contact op met Dick Nugteren, technisch manager via [email protected]. Meer informatie over de club, kun je vinden op www.amhcwesterpark.nl.