homepage WP.JPG
Senioren Januari
30

De technische commissie senioren stelt zich voor

Nieuws afbeelding
Technische Commissie senioren (TC senioren)

Tijd om ons voor te stellen! De TC senioren bestaat sinds drie jaar, omdat hockey-technische zaken voor de senioren ook geregeld moeten worden. Op dit moment bestaat de TC uit acht leden die zelf in prestatie-, breedte- en veteranenteams hockeyen. Je kan ons vinden op de website onder Algemeen/Commissies. Westerpark is een jonge hockeyclub die zich steeds verder door ontwikkelt en als TC zijn wij daar natuurlijk bij betrokken! We dragen verantwoordelijkheid voor verschillende onderwerpen zoals: beleid omtrent arbitrage, trainingen, toekomstvisie voor onze 1e teams, opleidingsteams, zaalhockey, doorstroom jeugd en de werving van nieuwe leden, trainers en vrijwilligers. 

Hockeyplan
Voor de genoemde zaken hebben we een hockeyplan opgesteld waarin we antwoord geven op vragen als: de 1e teams willen we ondersteunen met goede opleidingsteams, hoe gaan we dit verwezenlijken? Teams in de breedte senioren hebben ieder jaar nieuwe aanwas nodig, hoe slaan we een brug tussen de junioren en de senioren? Hoe trekken we nieuwe leden aan? Teams in de breedte senioren willen ook graag een training met een trainer, hoe kunnen wij als club hier een rol in spelen en waar vinden we deze trainers?

Denk met ons mee
Schiet jou iets te binnen of denk je dat je ons ergens mee kan helpen? Laat ons het weten en mail naar [email protected]
Alvast dank!

Technische Commissie senioren