Opening veld5 groepsfoto.jpg

Technische Commissie jeugdavond; hockeybeleid

woensdag 3 april 2019   |   20:00 - 22:00   |   Clubhuis
Uitnodiging
Op woensdag 3 april a.s. van 20.00 - 22.00 uur bent u van harte uitgenodigd voor de Technische Commissie jeugdavond. Deze vindt plaats in het clubhuis van AMHC Westerpark. Deze avond is voornamelijk bedoeld voor ouders/verzorgers van de E- en D-jeugd, uiteraard zijn de ouders/verzorgers van de overige jeugdcategorieën van harte welkom. Het nieuwe hockeybeleid wordt ingekleed binnen de visie van de club, wat immers de gehele jeugd aangaat.

Wijzigingen hockeybeleid jeugd
Binnenkort vinden de selectieprocedures en de teamindelingen voor het volgende seizoen weer plaats. Er worden dit jaar echter wijzigingen doorgevoerd omtrent het jeugdhockeybeleid. Afgelopen jaar heeft de KNHB enkele wensen met betrekking tot het selectiebeleid gedeeld met alle hockeyclubs. Het gaat hierbij met name om de E- en D-jeugd. De afgelopen maanden zijn we bezig geweest om te onderzoeken of en hoe wij dit beleid gaan toepassen. 

Tijdens de Technische Commissie jeugdavond gaan we in op deze nieuwe ontwikkelingen. We geven toelichting op onze visie en ons beleid. Tevens beantwoorden we eventuele vragen en opmerkingen. Voorafgaand aan deze avond sturen wij u het aangepaste hockeybeleid, zodat u zich goed kan voorbereiden op de avond.
 
RSVP uiterlijk 1 april
Wilt u zo vriendelijk zijn uw aanwezigheid op 3 april door te geven, zodat we rekening kunnen houden met de indeling van het clubhuis?
Graag een email naar onze verenigingsmanager Tanja Alferink-Gratama: [email protected]